Smartere IT-løsninger

Kundens egen IT-avdeling

iTKONSULENT1 tilbyr en komplett IT-avdeling tilpasset små og middelstore bedrifters behov for moderne og smarte IT-løsninger.

I vår totalløsning inngår hele kjeden fra forstudier og implementering til drift og support. Vi hjelper kunden med alt fra PC og Mac, server og nettverk, til ulike typer hostede løsninger og skytjenester. Som Kundens egen IT-avdeling trer vi støttende til i alle typer av IT-spørsmål.

Outsourcing av IT – Slik fungerer det

Tenk deg at du hadde en egen it-avdeling, men bare betalte for den når du faktisk brukte avdelingen – slik virker iTKONSULENT1. Du kontakter oss for alle type it-spørsmål, trenger en sparringpartner, lufte ideer eller andre typer it-support.

Den store fordelen med å engasjere iTKONSULENT1 er at du får tilgang til en komplett IT-avdeling med alle dens ulike ekspertkompetanser, tll en lavere kostnad enn om du skulle ha eget personale.

Vår Helpdesk tilbyr en kvalitativ og personlig IT-support  som har god kontroll på alle våre kunder og deres IT-miljø. Når du ringer inn kommer de til å vite hvem du er.

Få tilgang til

 

  • Kvalitativ og personlig support
  • Proaktiv og trygg IT-drift
  • En bred teknisk kompetanse
  • Moderne og smarte IT-løsninger
  • Kompetensefremmende tiltak og opplæring
  • Rådgivning og diskusjonspartner i alle typer av IT-spørsmål

iTKONSULENT1 er fokusert på moderne teknikk og de jobber primært med proaktiv IT-drift samt med å implementere og innføre nye IT-løsninger hos våre kunder. For at brukerne senere skal kunne nyttiggjøre kraften i IT-løsningen legges et stort fokus på arbeidsmåte, produktivitetsfremmende tiltak samt opplæring.

 

iTKONSULENT1 er ikke ”klassiske selgere”, men er i stedet fokusert på strategisk styring av våre kunders IT-miljøer, og fungerer som kundens nærmeste rådgivere og diskusjonspartner (og hos noen kunder som IT-sjef). Vi tar ansvar for at IT-miljøet skal være relevant, at vi holder budsjett, samt at vi passer våre forpliktelser i sin helhet. Vi støtter også kunden i dialogen med andre leverandører.

Gjennom å kombinere moderne IT-løsninger og trygge serviceavtaler, skaper vi de besta forutsetningene for et fungerende og sikkert IT-miljø.

Økt trygghet, driftsikkert, ingen avbrudd og tilgang til tekniker som alltid er tilgjengelig.

Kontakt gjerne meg for ytterligere rådgivning og konsultasjon

Magne Eivindson

Senior Advisor IT Management and Cloud 47-99 58 80 80 – magne@itkonsulent1.no, iTKONSULENT1

Ytterligere rådgivning

11 + 15 =